Вашата усмивка. Нашата страст.

Тя може да бъде леко прикрита и загадъчна. Да пленява неусетно. Или пък да завладява всяка стая, в която влезе.

 

За вас, тя е самочувствие. Тя е щастие. Тя отваря врати и топли сърца.

 

А за нас, тя е наша страст.

 

Да, това е усмивката.

 

Amaya Dental Clinic създава красивата, изящна усмивка, с която можете да се гордеете. Екипът ни притежава дългогодишен опит и ловка прецизност, в които се убеждавате още от първите си мигове в нашата клиника.

 

Комбинираме своите умения със съвременна апаратура, за да проектираме вашата усмивка до последния детайл и да се уверим, че ще се влюбите в нея. А с личното отношение, което проявяваме към вас, се чувствате винаги комфортно в нашите ръце.

 

Хиляди ни се довериха и възвърнаха блясъка и здравето на своята усмивка. Сега е ваш ред.

Amaya Dental Clinic. Вашата усмивка. Нашата страст.

Нашата клиника

Amaya Dental Clinic се намира в гр. Пловдив и повече от 10 години връща усмивките на пациенти от цяла България. Прекрачвайки прага на нашата клиника, ще се потопите в уютен интериор, който ще ви накара да се отпуснете и да се почувствате в сигурни ръце. Ще ви посрещнем с усмивка и ще ви предоставим пълен цикъл от дентални услуги, отговарящи на най-високите стандарти. Внимателно ще ви прегледаме и ще предложим най-добрия план за лечение, създаден изцяло спрямо вашите индивидуални нужди и желания.

Цялостна грижа

Екипът ни използва висококачествени материали и оборудване от водещи световни производители като CEREC, Carl Zeiss и BioHorizons. Комбинирайки първокласна техника с дългогодишен опит и експертиза, ние ви предоставяме цялостна дентална услуга – от първоначалния стоматологичен преглед до вашето пълно възстановяване. А с това, връщаме усмивката и самочувствието ви.

Прецизни технологии

Работим само с най-модерната техника, за да осигурим перфектни резултати:

  • Дигитален 3D рентген от Newtom с ниско ниво на облъчване;
  • Дентални импланти BioHorizons (САЩ) с доживотна гаранция и специално Laser-Lok® покритие;
  • Дигитални интраорални скенери 3shape и CEREC Omnicam за дигитални отпечатъци;
  • Машина за създаване на керамични коронки CEREC (Германия) – в рамките на 1час;
  • Дентален микроскоп Carl Zeiss от най-висок клас, за сложните ендодонтски случаи;
  • Ултразвукови апарати за почистване на зъбен камък от Satelec (Франция);
  • Апарат за озонова терапия на венците от W&H за по-ефективна пародонтална грижа.

Екипът

Екипът на Amaya Dental Clinic се състои от дългогодишни специалисти с богат опит в денталната медицина. Всеки от нас е фокусиран върху това да ви предостави най-добрата стоматологична грижа, като проявява индивидуален подход към вас и вашата усмивка. Разполагаме с изключителни специалисти в множество области, сред които естетична стоматология, ортодонтия, кариесология, ендодонтия, пародонтология, протетична дентална медицина и имплантология.

Защо да изберете Amaya Dental Clinic

tick_4

Затворен цикъл от услуги

За да бъде красива, вашата усмивка изисква цялостна грижа. Ето защо ви предлагаме всички необходими услуги, свързани с нейното здраве, на едно място.

tick_4

Индивидуален подход

Всяка усмивка е неповторима. След като проведем вашия преглед и първоначална консултация, изготвяме индивидуален план за лечение, който отговаря на вашите нужди и желания.

tick_4

Отговорност към всяка усмивка

Вашата усмивка е наша страст. Затова нашият екип проявява внимание към всеки неин детайл и професионално изпълнява всяка стъпка от вашия план за лечение.

Запазете час

Пишете ни или ни се обадете още днес, за да запазите своя час за консултация и преглед в Amaya Dental Clinic!