Фасети

Изработването и поставянето на фасети е дентална услуга, в която съчетаваме своя дългогодишен опит с доза изкуство, за да създадем Вашата елегантна и изящна усмивка.

Какво представляват фасетите

Фасетите представляват тънък слой от порцелан или композитен материал, който се поставя на фронталната повърхност на зъбите. Тези фини плочици трайно променят цвета и размера на зъбите, като ги карат да изглеждат естествени и в хармония с формите на лицето. Така фасетите осигуряват изящество и елегантност на Вашата усмивка.

От какъв материал се създават

Най-често използваният материал за фасети е литиев дисиликат. Той пресъздава и имитира много точно вътрешната структура, текстура и анатомията на естествените зъби. Фасетите от литиев дисиликат са изключително здрави и се счита, че могат да защитят и укрепят зъбите от счупване.

Кога се нуждая от фасети

Има редица причини, които налагат поставянето на фасети. Някои пациенти желаят безболезнено да коригират визията на предните зъби, а оттам и цялостното излъчване на тяхната усмивка. Други искат да прикрият нежеланите оцветявания, които не могат да се премахнат с обикновено избелване на зъбите. А трети, желаят да коригират структурата на своята усмивка, породена от неправилна форма на зъбите, изкривявания или разстояния между тях.

Amaya Dental Clinic

Amaya Dental Clinic създава красивата, изящна усмивка, с която можете да се гордеете. Екипът ни притежава дългогодишен опит и прецизност, като комбинираме своите умения със съвременна апаратура, за да проектираме Вашата усмивка до последния детайл и да се уверим, че ще се влюбите в нея.

Какво да очаквате

01

Дигитален дизайн

Изготвяме Вашия Digital Smile Design и след Вашето одобрение за проекта и дизайна на новите възстановявания пристъпваме към изработката на фасетите.

02

Първо посещение

В първото Ви посещение с анестезия ще бъдат изпилени зъбите, ще бъдат снети отпечатъци и ще изработим временни фасети по предварително изготвения проект.

03

Проба и корекция

След 10-14 дни ще бъде направена проба на фасетите, нанасяме необходимите корекции и ги циментираме.

Екипът

Д-р Симеон Личев

Лекар, специализант по Пластично възстановителна и Естетична хирургия

Д-р Елена Пенчева

СПЕЦИАЛИСТ ПРОТЕТИЧНА ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Д-р Росен Загоров

ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Д-р Бойко Стефанов

ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Д-р Жасмина Велева

ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Д-р Елена Иванова

ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Какво казват нашите клиенти

Щастлива съм от резултата в стоматологична клиника "Амая". Винаги съм имала резерви към денталните манипулации, но д-р Стефанов, д-р Пенчева и целият прекрасен екип тук ми върнаха надеждата за красива усмивка и здрави зъби. Професионализъм, търпение и коректност. Доволна съм и съм благодарна, че върнахте моята увереност. Не се колебейте при избор на дентални специалисти, ако искате перфектно изглеждащи зъби, защото мястото е ясно - Амая. Горещо препоръчвам!
Ваня Цупи
Талант и професионализъм, съчетани с отдаденост, перфектно оборудвана база и индивидуален подход. Перфектното място! Ползвам редовно услугите на клиниката и винаги с удоволствие препоръчвам Amaya Dental Clinic и безупречния екип на д-р Елена Пенчева.
Георги Асенов
Едно голямо Благодаря, че имах щастието да попадна на този невероятен екип. Върнаха ми усмивката в буквалният смисъл 😉
Екатерина Златанова
Най-доброто място, когато става въпрос за естетична дентална медицина! Екипът на д-р Пенчева са прекрасни хора и професионалисти, които ще задоволят и най-капризните!
Евгени Евтимов
Много съм впечатлена от страхотния екип на клиниката: любезността на регистратурата, прецизният зъботехник и внимателните асистентки. Благодаря на страхотния д-р Загоров за вниманието, с което работи, търпението и спокойствието, което вдъхва. Уникални сте!
Зори Денева

Запазете вашия час

Обадете ни се още днес, за да запазите своя час за консултация!