Бондинг

Боднингът е дентална процедура, която успешно постига естетична корекция на усмивката и едновременно с това отстранява редица други проблеми, свързани със здравето и функцията на Вашата усмивка.

Какво представлява бондингът

Бондинг е естетична дентална процедура, която умело коригира различни несъвършенства във Вашата усмивка – разстояния между зъбите, нарушена форма и цвят или отчупвания.

Той е част от по-консервативните дентални услуги, тъй като извършването му е относително кратко и може да приключи с едно посещение при стоматолога. При него се използват материали, които са близки до естествения цвят на зъбите и позволяват много лесно да се оформят спрямо проблемния зъб. Бондингът е еднакво подходящ както за един зъб, така и за коригиране на цяла зъбна редица.

Кога се извършва дентален бондинг

Бондингът е препоръчителен при коригиране на по-малки недостатъци, например: при затваряне на разстояние между предните зъби, изглаждане на неравности или възстановяване на естествения цвят на зъбите.

Amaya Dental Clinic

Amaya Dental Clinic създава красивата, изящна усмивка, с която можете да се гордеете. Екипът ни притежава дългогодишен опит и прецизност, като комбинираме своите умения със съвременна апаратура, за да проектираме Вашата усмивка до последния детайл и да се уверим, че ще се влюбите в нея.

Какво да очаквате

01

Проектиране

Според вашия случай, изготвяме проект за бондинг, който се използва за изграждането на зъбите.

02

Изграждане

Изграждането най-често се извършва в едно посещение, без болка и без нужда от поставяне на анестезия.

03

Запазване

При бондинг обикновено не се налага изпиляване на зъбната повърхност и така не се нарушава зъбния емайл.

Екипът

Д-р Елена Пенчева

СПЕЦИАЛИСТ ПРОТЕТИЧНА ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Д-р Жасмина Велева

ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Д-р Елена Иванова

ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Д-р Златка Сърмаджиева

ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Д-р Станимира Петрова

ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Д-р Невена Чакърова

ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Д-р Елена Атанасова

ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Какво казват нашите клиенти

Щастлива съм от резултата в стоматологична клиника "Амая". Винаги съм имала резерви към денталните манипулации, но д-р Стефанов, д-р Пенчева и целият прекрасен екип тук ми върнаха надеждата за красива усмивка и здрави зъби. Професионализъм, търпение и коректност. Доволна съм и съм благодарна, че върнахте моята увереност. Не се колебейте при избор на дентални специалисти, ако искате перфектно изглеждащи зъби, защото мястото е ясно - Амая. Горещо препоръчвам!
Ваня Цупи
Талант и професионализъм, съчетани с отдаденост, перфектно оборудвана база и индивидуален подход. Перфектното място! Ползвам редовно услугите на клиниката и винаги с удоволствие препоръчвам Amaya Dental Clinic и безупречния екип на д-р Елена Пенчева.
Георги Асенов
Едно голямо Благодаря, че имах щастието да попадна на този невероятен екип. Върнаха ми усмивката в буквалният смисъл 😉
Екатерина Златанова
Най-доброто място, когато става въпрос за естетична дентална медицина! Екипът на д-р Пенчева са прекрасни хора и професионалисти, които ще задоволят и най-капризните!
Евгени Евтимов
Много съм впечатлена от страхотния екип на клиниката: любезността на регистратурата, прецизният зъботехник и внимателните асистентки. Благодаря на страхотния д-р Загоров за вниманието, с което работи, търпението и спокойствието, което вдъхва. Уникални сте!
Зори Денева

Запазете вашия час

Обадете ни се още днес, за да запазите своя час за консултация!