Прегледи

Профилактиката е основополагаща за вашата здрава и горда усмивка. Ето защо по време на вашите прегледи в Amaya Dental Clinic, екипът ни Ви посвещава цялото си внимание, за да може заедно да вземем правилното решение за вашето дентално здраве.

Вашият преглед в Amaya Dental Clinic

По време на прегледа Ви при нас ще обърнем внимание на всички проблеми, които имате, както и ще прогнозираме къде може да очакваме проблеми в бъдеще. Ще бъдат обсъдени както състоянието на венците и пародонталното Ви здраве, така и наличието на кариеси или места, където е възможно възникването им. Благодарение на подробните рентгенографии успяваме да открием неправилно лекувани канали, както и хронични огнища на възпаление, които могат да доведат до проблеми.

Особено внимание ще обърнем на местата с липсващи зъби (екстрахирани поради различни причини), както и възможностите за възстановяването им за да може да имате пълноценна дъвкателна функция и самочувствие. Всички процедури по време на прегледа са неинвазивни и безболезнени. По време на прегледа ще можете да зададете всички въпроси, които имате свързани с оралното Ви здраве.

Amaya Dental Clinic

Amaya Dental Clinic създава красивата, изящна усмивка, с която можете да се гордеете. Екипът ни притежава дългогодишен опит и прецизност, като комбинираме своите умения със съвременна апаратура, за да проектираме Вашата усмивка до последния детайл и да се уверим, че ще се влюбите в нея.

Какво да очаквате

01

Преглед

Извършваме подробен преглед и консултация на статуса на вашето дентално здраве.

02

Очаквания

Коментираме възможностите за подобрение и комуникираме вашите очаквания за лечение.

03

План и лечение

Изготвяме вашия план на лечение, в който подробно са описани стъпките за постигане на здрава и красива усмивка.

04

Повторно посещение

При необходимост, правим повторна консултация за доуточняване на плана за лечение.

Екипът

Д-р Симеон Личев

Лекар, специализант по Пластично възстановителна и Естетична хирургия

Д-р Елена Пенчева

СПЕЦИАЛИСТ ПРОТЕТИЧНА ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Д-р Росен Загоров

ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Д-р Бойко Стефанов

ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Д-р Жасмина Велева

ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Д-р Елена Иванова

ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Д-р Мария Янкова

ОРТОДОНТ

Д-р Василена Иванова

СПЕЦИАЛИСТ ОРАЛНА ХИРУРГИЯ

Д-р Златка Сърмаджиева

ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Д-р Станимира Петрова

ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Д-р Невена Чакърова

ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Д-р Елена Атанасова

ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА
Щастлива съм от резултата в стоматологична клиника "Амая". Винаги съм имала резерви към денталните манипулации, но д-р Стефанов, д-р Пенчева и целият прекрасен екип тук ми върнаха надеждата за красива усмивка и здрави зъби. Професионализъм, търпение и коректност. Доволна съм и съм благодарна, че върнахте моята увереност. Не се колебейте при избор на дентални специалисти, ако искате перфектно изглеждащи зъби, защото мястото е ясно - Амая. Горещо препоръчвам!
Ваня Цупи
Талант и професионализъм, съчетани с отдаденост, перфектно оборудвана база и индивидуален подход. Перфектното място! Ползвам редовно услугите на клиниката и винаги с удоволствие препоръчвам Amaya Dental Clinic и безупречния екип на д-р Елена Пенчева.
Георги Асенов
Едно голямо Благодаря, че имах щастието да попадна на този невероятен екип. Върнаха ми усмивката в буквалният смисъл 😉
Екатерина Златанова
Най-доброто място, когато става въпрос за естетична дентална медицина! Екипът на д-р Пенчева са прекрасни хора и професионалисти, които ще задоволят и най-капризните!
Евгени Евтимов
Много съм впечатлена от страхотния екип на клиниката: любезността на регистратурата, прецизният зъботехник и внимателните асистентки. Благодаря на страхотния д-р Загоров за вниманието, с което работи, търпението и спокойствието, което вдъхва. Уникални сте!
Зори Денева

Запазете вашия час

Обадете ни се още днес, за да запазите своя час за консултация!