Invisalign

Invisalign® е най-добрата съвременна система за правилно подреждане на зъбите чрез употребата на серия от прозрачни и удобни шини. Тя е приложима за всички ортодонтски случаи, включително при деца със смесено съзъбие. Предимствата на алайнерите са революционни и ненадминати в сравнение с познатите досега ортодонтски методи на лечение.

Ортодонтско лечение с Invisalign®

Invisalign® е съвременна и удобна алтернатива на конвенционалните брекети, която осигурява удобно, достъпно и ефективно изправяне на зъбите. Лечението с Invisalign® с прозрачни сменяеми шини, наречени алайнери, които перфектно пасват на позицията на зъбите и постепенно ги преместват до желаното положение. За целта се използва 3D компютърна технология, която заснема първоначалното състояние на зъбите и виртуално се изготвя план за преместване на всеки от тях. По този план се създават серия от алайнери, които са персонализирани изцяло за вас и вашата желана усмивка.

 

Всяка прозрачна шина се носи за период от около 2 седмици, след което се заменя с нова, като по този начин зъбите постепенно се придвижват до желаната крайна позиция. Средната продължителност за лечение е между 6 и 10 месеца в зависимост от сложността на случая. За сравнение, лечението с брекети често може да надмине 2 години.

Какви са предимствата на Invisalign®

Тъй като са незабележими, прозрачните алайнери Invisalign® са особено подходящи за хората, които желаят ортодонтско лечение, което не нарушава тяхното пълноценно ежедневие. Също така, те са подвижни, което означава, че можете да ги сваляте по време на хранене и да поддържате по-добра орална хигиена, включително и да използвате зъбни конци – нещо невъзможно при конвенционалните брекети.

 

Прозрачните алайнери са удобни, тъй като не съдържат метал или скоби, които да предизвикват наранявания в устната кухина. Ето защо, лечението с Invisalign® означава и по-редки посещения при ортодонта. Съчетавайки удобство, естетика и изключителни резултати, Invisalign® e сред най-добрите ортодонтски решения за постигане на вашата перфектна усмивка.

Invisalign при деца и подрастващи

IInvisalign® е приложима за всички ортодонтски случаи, включително при деца със смесено съзъбие. За най-малките пациенти използваме Invisalign® First – специална система, която замества успешно обичайните варианти с брекети или снемаеми апаратчета. Лечението е значително по-бързо, по-удобно, невидимо за останалите и най-вече – подходящо за деца от 6 до 10-годишна възраст с налични млечни зъби.

Amaya Dental Clinic

Amaya Dental Clinic създава красивата, изящна усмивка, с която можете да се гордеете. Екипът ни притежава дългогодишен опит и прецизност, като комбинираме своите умения със съвременна апаратура, за да проектираме Вашата усмивка до последния детайл и да се уверим, че ще се влюбите в нея.

Какво да очаквате

01

Консултация

Нашият ортодонт изготвя анализ на вашата усмивка, цялостното ви орално здраве и последващ план на лечение.

02

Моделиране

Със специален скенер създаваме 3D модел на вашето съзъбие. По формата на видеоклип ще видите как вашата усмивка ще се трансформира по време на лечението.

03

Лечение

За най-добри резултати, ще трябва да носите алайнерите между 17 и 22 часа на денонощие.

04

Наблюдение

На всеки 6-8 седмици ще посещавате нашия ортодонт за наблюдение. При пациенти в чужбина това може да става и онлайн.

Екипът

Д-р Мария Янкова

ОРТОДОНТ

Какво казват нашите клиенти

Щастлива съм от резултата в стоматологична клиника "Амая". Винаги съм имала резерви към денталните манипулации, но д-р Стефанов, д-р Пенчева и целият прекрасен екип тук ми върнаха надеждата за красива усмивка и здрави зъби. Професионализъм, търпение и коректност. Доволна съм и съм благодарна, че върнахте моята увереност. Не се колебейте при избор на дентални специалисти, ако искате перфектно изглеждащи зъби, защото мястото е ясно - Амая. Горещо препоръчвам!
Ваня Цупи
Талант и професионализъм, съчетани с отдаденост, перфектно оборудвана база и индивидуален подход. Перфектното място! Ползвам редовно услугите на клиниката и винаги с удоволствие препоръчвам Amaya Dental Clinic и безупречния екип на д-р Елена Пенчева.
Георги Асенов
Едно голямо Благодаря, че имах щастието да попадна на този невероятен екип. Върнаха ми усмивката в буквалният смисъл 😉
Екатерина Златанова
Най-доброто място, когато става въпрос за естетична дентална медицина! Екипът на д-р Пенчева са прекрасни хора и професионалисти, които ще задоволят и най-капризните!
Евгени Евтимов
Много съм впечатлена от страхотния екип на клиниката: любезността на регистратурата, прецизният зъботехник и внимателните асистентки. Благодаря на страхотния д-р Загоров за вниманието, с което работи, търпението и спокойствието, което вдъхва. Уникални сте!
Зори Денева

Запазете вашия час

Обадете ни се още днес, за да запазите своя час за консултация!