Избелване на зъби

В Amaya Dental Clinic правим твоята усмивка блестящо бяла – бързо, лесно и безболезнено.

Защо прибягваме до избелване на зъбите

Избелването е неинвазивен и безвреден метод за постигане на по-бял цвят на зъбите с помощта на специални избелващи вещества. До него прибягват множество пациенти, които искат да поддържат усмивката си сияйна и красива.

 

Потъмняването на зъбите е естествен процес, тъй като с времето повърхностният слой на зъба – емайлът, изтънява и под него започна да прозира основната тъкан на зъба, която има естествено жълтеникав цвят. Настъпват и микроскопични пукнатини в емайла, които задържат различни вещества и пигменти, нарушаващи искрящата белота на зъба. Разбира се, трябва да обърнем внимание и на други фактори като тютюнопушене, консумация на кафе и вино, които допълнително променят цвета на зъбите.

Кабинетно избелване на зъбите

Кабинетното избелване е вероятно най-доброто и бързо решение. Използвайки професионални системи с висококонцентриран водороден пероксид, само за 15-20 минути можем ефективно да премахнем натрупаните оцветявания и да върнем естествения блясък на зъбите.

Домашно избелване на зъбите

Избелването на зъбите в домашни условия се прилага за дълготрайно поддържане на резултата от кабинетно избелване. За целта се използват избелващи шини, които се формират с топла вода и се носят за определен период от време. Тези шини можете да закупите както готови, така и изготвени индивидуално за вас от нашите зъботехници. Тяхната употреба е съгласно предписание и препоръки, за които нашите стоматолози подробно ви информират.

Amaya Dental Clinic

Amaya Dental Clinic създава красивата, изящна усмивка, с която можете да се гордеете. Екипът ни притежава дългогодишен опит и прецизност, като комбинираме своите умения със съвременна апаратура, за да проектираме Вашата усмивка до последния детайл и да се уверим, че ще се влюбите в нея.

Какво да очаквате

01

Почистване

За да бъде избелването ефективно, най-напред почистваме зъбите от налепи и зъбен камък.

02

Избелване

Процедурата продължава 15-20 мин, като през това време покриваме зъбите с избелващ гел, който се активира със специална избелваща лампа.

03

Резултати

При всеки пациент зъбите се повлияват различно от избелването, като от значение са началният цвят, зъбната структура и очакванията на пациента.

04

Поддържане

След избелването трябва да не се консумират оцветяващи храни и напитки, за да не се компрометира резултата от процедурата.

Екипът

Д-р Симеон Личев

Лекар, специализант по Пластично възстановителна и Естетична хирургия

Д-р Елена Пенчева

СПЕЦИАЛИСТ ПРОТЕТИЧНА ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Д-р Росен Загоров

ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Д-р Бойко Стефанов

ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Д-р Жасмина Велева

ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Д-р Елена Иванова

ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Д-р Мария Янкова

ОРТОДОНТ

Какво казват нашите клиенти

Щастлива съм от резултата в стоматологична клиника "Амая". Винаги съм имала резерви към денталните манипулации, но д-р Стефанов, д-р Пенчева и целият прекрасен екип тук ми върнаха надеждата за красива усмивка и здрави зъби. Професионализъм, търпение и коректност. Доволна съм и съм благодарна, че върнахте моята увереност. Не се колебейте при избор на дентални специалисти, ако искате перфектно изглеждащи зъби, защото мястото е ясно - Амая. Горещо препоръчвам!
Ваня Цупи
Талант и професионализъм, съчетани с отдаденост, перфектно оборудвана база и индивидуален подход. Перфектното място! Ползвам редовно услугите на клиниката и винаги с удоволствие препоръчвам Amaya Dental Clinic и безупречния екип на д-р Елена Пенчева.
Георги Асенов
Едно голямо Благодаря, че имах щастието да попадна на този невероятен екип. Върнаха ми усмивката в буквалният смисъл 😉
Екатерина Златанова
Най-доброто място, когато става въпрос за естетична дентална медицина! Екипът на д-р Пенчева са прекрасни хора и професионалисти, които ще задоволят и най-капризните!
Евгени Евтимов
Много съм впечатлена от страхотния екип на клиниката: любезността на регистратурата, прецизният зъботехник и внимателните асистентки. Благодаря на страхотния д-р Загоров за вниманието, с което работи, търпението и спокойствието, което вдъхва. Уникални сте!
Зори Денева

Запазете вашия час

Обадете ни се още днес, за да запазите своя час за консултация!