Поставяне на зъбни импланти

Има ситуации, които нарушават целостта на вашата усмивка или водят до функционални изменения. Но те не са нито страшни, нито непоправими.

Кога прибягваме до възстановяване

Травми, счупени, разрушени или липсващи зъби – всяко малко изменение оказва влияние върху цялостната дъвкателна функция. Много често подходът при възстановяването ѝ е комплексен и включва множество дентални манипулации, които съчетават протезиране и естетична стоматология в едно.

Зъбна коронка

Зъбните коронки са изкуствени заместители на силно разрушени или изгубени зъби. Те покриват увредените зъби и възстановяват тяхната здравина, осигуряват тяхната правилна функция и подобряват естетиката на вашата усмивка.

Зъбен мост

Зъбният мост възстановява целостта на усмивката, двигателната функция и говора, като запълва мястото, освободено от един или повече липсващи зъби. Мостът се фиксира неподвижно и цели да разпредели дъвкателното налягане правилно сред зъбната редица.

Зъбни протези

С възрастта отклоненията и дефектите в зъбните редици стават по-големи, като това много често води до загуба на повече зъби. В тези случай, с цел възстановяване на нормалната дъвкателна функция и естетика, се поставят частични или цели зъбни протези, изработени от множество видове материали.

Зъбни импланти

Зъбните импланти са най-естественият начин за възстановяване на липсващите зъби и техните корени. Изработени от биологично съвместими материали, те се имплантират в костта, която постепенно обхваща импланта и прави така, че той да стои здраво на мястото си. Поставянето на имланти спестява изпиляването на съседни зъби и премахва необходимостта от носенето на подвижни протези.

Amaya Dental Clinic

Amaya Dental Clinic създава красивата, изящна усмивка, с която можете да се гордеете. Екипът ни притежава дългогодишен опит и прецизност, като комбинираме своите умения със съвременна апаратура, за да проектираме Вашата усмивка до последния детайл и да се уверим, че ще се влюбите в нея.

Екипът

Д-р Василена Иванова

СПЕЦИАЛИСТ ОРАЛНА ХИРУРГИЯ
Щастлива съм от резултата в стоматологична клиника "Амая". Винаги съм имала резерви към денталните манипулации, но д-р Стефанов, д-р Пенчева и целият прекрасен екип тук ми върнаха надеждата за красива усмивка и здрави зъби. Професионализъм, търпение и коректност. Доволна съм и съм благодарна, че върнахте моята увереност. Не се колебейте при избор на дентални специалисти, ако искате перфектно изглеждащи зъби, защото мястото е ясно - Амая. Горещо препоръчвам!
Ваня Цупи
Талант и професионализъм, съчетани с отдаденост, перфектно оборудвана база и индивидуален подход. Перфектното място! Ползвам редовно услугите на клиниката и винаги с удоволствие препоръчвам Amaya Dental Clinic и безупречния екип на д-р Елена Пенчева.
Георги Асенов
Едно голямо Благодаря, че имах щастието да попадна на този невероятен екип. Върнаха ми усмивката в буквалният смисъл 😉
Екатерина Златанова
Най-доброто място, когато става въпрос за естетична дентална медицина! Екипът на д-р Пенчева са прекрасни хора и професионалисти, които ще задоволят и най-капризните!
Евгени Евтимов
Много съм впечатлена от страхотния екип на клиниката: любезността на регистратурата, прецизният зъботехник и внимателните асистентки. Благодаря на страхотния д-р Загоров за вниманието, с което работи, търпението и спокойствието, което вдъхва. Уникални сте!
Зори Денева

Запазете вашия час

Обадете ни се още днес, за да запазите своя час за консултация!