Digital Smile Design​

Digital Smile Design е водеща дентална технология, с която осигуряваме най-подходящото стоматологично решение спрямо вашите индивидуални нужди и създаваме усмивка, с която ще се гордеете.

Какво е Digital Smile Design

Digital Smile Design е съвременна технология, която ни позволява дигитално да проектираме вашата усмивка до най-малкия детайл.

 

Първата стъпка е да направим цялостно заснемане на вашите зъби, венци, устни и челюсти, за да разберем много по-добре взаимовръзката между тях и начина, по който работят като едно цяло. Проявяваме внимание към всеки детайл, всеки милиметър и всяко движение, за да изградим проект, който е съвършен и максимално естествен.

Тъй като се стремим да се усмихвате уверено, подробно дискутираме с вас какви са желанията и очакванията ви, давайки ви контрол в проектирането на желаната от вас усмивка.

 

След това, принтираме 3D модел на изработения проект и ви го показваме, като по този начин разбирате за ролята на всеки един детайл и виждате отблизо как би могла да изглежда мечтаната усмивка. Всичко това ни помага – заедно с вас – да вземем решение за обхвата на вашето последващо лечение.

Amaya Dental Clinic

Amaya Dental Clinic създава красивата, изящна усмивка, с която можете да се гордеете. Екипът ни притежава дългогодишен опит и прецизност, като комбинираме своите умения със съвременна апаратура, за да проектираме Вашата усмивка до последния детайл и да се уверим, че ще се влюбите в нея.

Какво да очаквате

01

Първо посещение

При първото Ви посещение при нас ще обсъдим Вашите притеснения относно усмивката Ви.

02

Дигитален отпечатък

След това ще снемем дигитални отпечатъци, както и ще направим редица фотоснимки на лицето и зъбите Ви.

03

Анализ

Използваме ги, за да направим задълбочен анализ и да визуализираме възможният краен резултат от лечението.

04

Визуализация

В следващото посещение ще видите визуализацията и ще пренесем проекта върху Вашите зъби.

Екипът

Д-р Елена Пенчева

СПЕЦИАЛИСТ ПРОТЕТИЧНА ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Д-р Росен Загоров

ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Д-р Бойко Стефанов

ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Какво казват нашите клиенти

Щастлива съм от резултата в стоматологична клиника "Амая". Винаги съм имала резерви към денталните манипулации, но д-р Стефанов, д-р Пенчева и целият прекрасен екип тук ми върнаха надеждата за красива усмивка и здрави зъби. Професионализъм, търпение и коректност. Доволна съм и съм благодарна, че върнахте моята увереност. Не се колебейте при избор на дентални специалисти, ако искате перфектно изглеждащи зъби, защото мястото е ясно - Амая. Горещо препоръчвам!
Ваня Цупи
Талант и професионализъм, съчетани с отдаденост, перфектно оборудвана база и индивидуален подход. Перфектното място! Ползвам редовно услугите на клиниката и винаги с удоволствие препоръчвам Amaya Dental Clinic и безупречния екип на д-р Елена Пенчева.
Георги Асенов
Едно голямо Благодаря, че имах щастието да попадна на този невероятен екип. Върнаха ми усмивката в буквалният смисъл 😉
Екатерина Златанова
Най-доброто място, когато става въпрос за естетична дентална медицина! Екипът на д-р Пенчева са прекрасни хора и професионалисти, които ще задоволят и най-капризните!
Евгени Евтимов
Много съм впечатлена от страхотния екип на клиниката: любезността на регистратурата, прецизният зъботехник и внимателните асистентки. Благодаря на страхотния д-р Загоров за вниманието, с което работи, търпението и спокойствието, което вдъхва. Уникални сте!
Зори Денева

Запазете вашия час

Обадете ни се още днес, за да запазите своя час за консултация!