Поставяне на ботулинов токсин (ботокс)

Ботулиновият токсин или често наричан накратко „ботокс“, е мускулен релаксант, който се използва при третирането на мимическите бръчки по лицето. За разлика от хиалуроновите филъри, ботулиновият токсин се фокусира върху тези линии причинени от многократните съкращения на мускулите около очите, по челото и между веждите.

Какво е ботокс

Всяко намръщване, повдигане на веждите и дори усмивките, оставят фини следи по нашето лице, които след време се задълбочават. Целта на ботулиновия токсин е да релаксира мимическите мускулите и така да парира въздействието им върху кожата, която ги покрива.

 

Резултатът от процедурата с ботокс е значително по-изпъната кожа и намаляване на бръчките. Допълнителното предимство тук е, че докато невротоксина въздейства на дадените мускули и те са в покой, съществуващите линии не се задълбочават, а нови такива не се формират.

За какво се поставя ботокс

Тъй като ботулиновият токсин е мускулен релаксант, той е подходящ при изглаждането на линии и бръчки породени от съкращението на лицевите мимически мускули. Зоните и проблемите, които най-често се третират с ботокс са:

 

  • Бръчки на челото
  • Бръчки между веждите или повдигане на веждите
  • Около очите (премахване на пачи крак бръчки)
  • Бръчки около устните или повдигане ъгъла на устните
  • Бръчки по брадичката и шията

Amaya Dental Clinic

Amaya Dental Clinic създава красивата, изящна усмивка, с която можете да се гордеете. Екипът ни притежава дългогодишен опит и прецизност, като комбинираме своите умения със съвременна апаратура, за да проектираме Вашата усмивка до последния детайл и да се уверим, че ще се влюбите в нея.

Екипът

Д-р Симеон Личев

Лекар, специализант по Пластично възстановителна и Естетична хирургия

Д-р Елена Пенчева

СПЕЦИАЛИСТ ПРОТЕТИЧНА ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Д-р Росен Загоров

ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Д-р Бойко Стефанов

ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Д-р Жасмина Велева

ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Д-р Елена Иванова

ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Д-р Мария Янкова

ОРТОДОНТ

Д-р Василена Иванова

СПЕЦИАЛИСТ ОРАЛНА ХИРУРГИЯ

Д-р Златка Сърмаджиева

ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Д-р Станимира Петрова

ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Д-р Невена Чакърова

ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Д-р Елена Атанасова

ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Какво казват нашите клиенти

Щастлива съм от резултата в стоматологична клиника "Амая". Винаги съм имала резерви към денталните манипулации, но д-р Стефанов, д-р Пенчева и целият прекрасен екип тук ми върнаха надеждата за красива усмивка и здрави зъби. Професионализъм, търпение и коректност. Доволна съм и съм благодарна, че върнахте моята увереност. Не се колебейте при избор на дентални специалисти, ако искате перфектно изглеждащи зъби, защото мястото е ясно - Амая. Горещо препоръчвам!
Ваня Цупи
Талант и професионализъм, съчетани с отдаденост, перфектно оборудвана база и индивидуален подход. Перфектното място! Ползвам редовно услугите на клиниката и винаги с удоволствие препоръчвам Amaya Dental Clinic и безупречния екип на д-р Елена Пенчева.
Георги Асенов
Едно голямо Благодаря, че имах щастието да попадна на този невероятен екип. Върнаха ми усмивката в буквалният смисъл 😉
Екатерина Златанова
Най-доброто място, когато става въпрос за естетична дентална медицина! Екипът на д-р Пенчева са прекрасни хора и професионалисти, които ще задоволят и най-капризните!
Евгени Евтимов
Много съм впечатлена от страхотния екип на клиниката: любезността на регистратурата, прецизният зъботехник и внимателните асистентки. Благодаря на страхотния д-р Загоров за вниманието, с което работи, търпението и спокойствието, което вдъхва. Уникални сте!
Зори Денева

Запазете вашия час

Обадете ни се още днес, за да запазите своя час за консултация!